dinsdag 26 juni 2012

Werchter 2012


Het is weer zover. Werchter. 4 dagen lang muziek, drank, vettig eten, nog vettigere toiletten.. tja.
Ik hoor jullie denken, wat doet een vrouw en haar wederhelft op 36 jarige leeftijd nog op een festival?
Toegegeven, de zondag van het festival vraag ik me dat ook af.

Het begon allemaal 5 jaar geleden. Omwille van het co-ouderschap hadden wij toen een week onze kinderen niet en wel. Gezien wij dus wat tijd te vullen hadden om ons gemis te compenseren (geloof me vrij , het went nooit!!) besloten wij eens onze gedachten te verzetten en een weekend uit de bol te gaan.
Gelukkig hebben wij toevallig familie wonen in de omgeving.  Nog toevalliger was dat gezin op datzelfde moment op reis en mochten wij dus over hun huis beschikken. Met andere woorden, Werchter VIP… Elke avond een warme douche, een goed bed, een zalige rust, een uitgebreid ontbijt in de tuin en we konden er opnieuw tegenaan!

Voor ons was dat een ideale start van de zomer.
Nu, 5 jaar later hebben wij nog een idealere formule gevonden. Op één of andere communiefeest kwamen we in contact met een ander ver familielid. Zij wonen nog iets dichter en beschikken over een megahuis. Elk jaar komen er een 15tal vrienden van hen 4 dagen Bed&Breakfasten (inclusief bier, bbq, snacks en plezier, heel veel plezier). Ook wij zijn daar héél welkom en worden daar superverwend… aja, wij zijn daar de jonge kneusjes (gemiddelde leeftijd ligt tegen de 50, maar geloof me, het is er niet aan te zien en na een hele dag festivallen zijn wij de eersten terug ‘thuis’…wie is er hier oud!

Oja, en het festival zelf…check the line-up…what more can I say!

Nu nog da weer....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten