maandag 13 augustus 2012

Als ge iets beloofd...

Dan moede da ook doen!


Onder dat mom bracht ik met de twee oudste kadees een dagje door in Bobbejaanland. Vorig jaar deden we ook al een poging maar door een wolkbreuk, mini-overstroming en hagelstenen zijn we midden onze dag moeten vluchten naar de auto. Dat er op datzelfde moment zo een hel was op Pukkelpop, daar worden we soms nog stil van.

Anyway, Bobbejaanland dus. Het weer was fantastisch, lekker warm maar geen al te hevige zon. Het volk was fantastisch, niet te veel, maar ook niet te weinig. 

De kinderen vonden het een voordeel dat de wachtrijen quasi verwaarloosbaar waren. Mijn maag daarentegen, die had meer tijd nodig om te recuperen tussen twee centrifugeer rondes ...zeker na de lunch...

Er waren wel wat nieuwigheden dit jaar, tegen betaling uiteraard. Ik som ze even voor u op:

- Een droogkast op mensenmaat, net aan de uitgang van de waterattracties. Voor een 'luttele' 2 euro kon je, weliswaar wat verformfaaid, opnieuw in de wachtrij gaan staan zonder nat pak.
- Voor degenen die deze droogpartij echt tijdverlies vonden, zij konden zich een heuse regencape (lees platic zak met 3 gaten)  aanschaffen alvorens de attracties op te stappen. Uiteraard ook tegen de democratische prijs van 2 euro. Aan u dus de keuze.
- O ja, voor zij die niet op de attracties durven stappen, zij die niet nat willen worden zodat de permenant het nog houdt tot 's avonds, voor hen is er het kanon. Je kan je aan de rand van het parcours stellen en ja voor opnieuw de bescheiden 2 euro kan je van op afstand de mensen natspuiten, plezier gegarandeerd.

Op die manier verteerde ik gisteren een kleine 150 euro voor een dagje kinderplezier...alles in :-)

Een mens zou er wanhopig van worden...Wat dan wel weer een voordeel was...de treinverbining. Eat that NMBS:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten